Over FIKÈ

Meer over FIKÈ

Het doel van FIKÈ is om hoogwaardige huid- en laserbehandelingen toegankelijk te maken voor iedereen. Zelf heb ik persoonlijk ervaren hoe huidproblemen het zelfvertrouwen kunnen beïnvloeden. Met FIKÈ wil ik anderen helpen om zich weer comfortabel en zelfverzekerd te voelen.

Henrique van der Scheer (BSc.)

In 2016 begon ik aan de studie Huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens mijn studie heb ik een observatiestage gevolgd bij de afdeling dermatologie in het Gelre Ziekenhuis. Na mijn afstuderen in 2021 heb ik bij diverse grote bedrijven, waaronder Bergman Clinics, gewerkt. Daarnaast neem ik jaarlijks deel aan (inter)nationale congressen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en kennis op het gebied van huidtherapie. Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici (KP).

Met mijn passie voor het vak en mijn toewijding aan continue educatie zorg ik ervoor dat FIKÈ altijd voorop blijft lopen in de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Eerlijke voorlichting, professionele apparatuur, ervaring en kennis staan daarbij voorop.

Henrique van der Scheer

Over FIKÈ

Bij FIKÈ geloven we dat iedereen het verdient om zich goed te voelen in zijn of haar eigen huid.

Onze missie is dan ook om jou te helpen je zelfvertrouwen te vergroten!

Veiligheid en effectiviteit staan voorop, daarom werken we uitsluitend met FDA goedgekeurde apparatuur. Of je nu komt voor laserontharing of huidverbetering met behulp van laser, IPL, of peels, je kunt erop vertrouwen dat je bij FIKÈ in deskundige handen bent.

Boek een vrijblijvend consult

Bij FIKÈ nodigen we je graag uit om tijdens een vrijblijvend consult de opties en mogelijkheden met jou te bespreken. ⁠

Vergoeding zorgverzekering

Met en zonder verwijzing kun je bij FIKÈ terecht. De huidtherapeut is een BIG-geregistreerde paramedicus en bekend bij alle zorgverzekeraars. Acnebehandelingen, laserontharing in het gezicht en camouflagetherapie kunnen door zorgverzekeraars vergoed worden vanuit de aanvullende polis.

Let op: Check de voorwaarden bij je zorgverzekering, FIKÈ is niet verantwoordelijk voor wijzigingen in vergoedingen en polisvoorwaarden.

Totaalbehandeling:
FIKÈ IPL + FRAX

Vanaf september te boeken: IPL in combinatie met een fractionele laser, uitgevoerd met de Nordlys™ van Candela®.

Deze totaalbehandeling richt zich op het hele gelaat en de hals, zorgt voor anti-aging en helpt bij het verminderen van roodheid, pigmentatie en grove poriën/huidtextuur.

Alles in één behandeling!

Openingsacties

FIKÈ huidplan
2+1 gratis

Laserontharing pakketten
4+2 gratis​

Op alle losse behandelingen
10% korting

*Actie is geldig t/m 29 februari