Laserontharing

Dagelijkse routines zoals scheren, waxen en epileren nemen niet alleen kostbare tijd in beslag, maar kunnen ook gepaard gaan met ongemakkelijke irritaties nadien. Gelukkig is er een oplossing die niet alleen effectief is, maar ook een blijvend resultaat biedt: laserontharing.

Clarity2 van Lutronic®

Gladde benen, oksels of bikinilijn: zonder irritaties. Zou dat niet geweldig zijn? Ongewenste haargroei kan ook voorkomen in het gelaat. Denk aan haren op de bovenlip, kin, of hals. Bij FIKÈ begrijpen we dat overbeharing het zelfvertrouwen kan beïnvloeden. Daarom hebben we gekozen voor de meest geavanceerde en veilige technologie op het gebied van laserontharing: de Clarity2 van Lutronic®.

Deze krachtige Alexandrite (755nm) en ND-YAG-laser (1064nm) is goedgekeurd door de FDA en betreft de gouden standaard voor laserontharing. Met deze laser zijn zowel de lichte- als de donkere (negroïde) huiden veilig en effectief te behandelen. 

Vermindering van haargroei

Boost je zelfvertrouwen, ervaar een vermindering van haargroei tot wel 95%!

Last van scheerirritatie?

Na 1 behandeling merk je al dat de haren dunner worden en verminderen. Resultaat: een gladde en egale huid.

Cryo-luchtkoeling

Om haren effectief te behandelen dient de haarfollikel verwarmd te worden tot 80°C. Door middel van cryo-luchtkoeling is de behandeling enorm comfortabel.

Safety first!

Behandeling met de Clarity2 van Lutronic® is veilig, oververhitting wordt voorkomen door een speciale geïntegreerde huid-temperatuurmeting.

Bij afname van 5 behandelingen krijg je de 6e behandeling GRATIS! Betaling in 2 termijnen is mogelijk.

Voor de behandeling

Graag nodigen we je uit voor een vrijblijvend consult om je wensen en het verwachtte resultaat te bespreken.

Voor een behandeling is het belangrijk dat je niet gebruind bent. Gebruik je spraytan? Dan is het belangrijk dat je dit minimaal 2 weken voor de behandeling niet meer hebt toegepast. Ten slot is het belangrijk dat we op de hoogte zijn van je medicatiegebruik.

Tijdens de behandeling

Tijdens de behandeling draag je een laserbril om je ogen te beschermen. De huid wordt gedesinfecteerd en afgetekend. De huid wordt koud geblazen door de cryo-luchtkoeling, het laseren voelt als warme speldenprikjes.

Na de behandeling

Na de behandeling wordt er een verkoelende crème aangebracht. De huid kan nog een klein beetje warm aanvoelen, dit kan tot maximaal 10 minuten na de behandeling aanhouden.

De dagen na de behandeling mag je gewoon weer scheren, een vervolgbehandeling kan 4-10 weken later plaatsvinden, afhankelijk van het behandelde gebied.

Vergoeding zorgverzekering

Met en zonder verwijzing kun je bij FIKÈ terecht. De huidtherapeut is een BIG-geregistreerde paramedicus en bekend bij alle zorgverzekeraars. Acnebehandelingen, laserontharing in het gezicht en camouflagetherapie kunnen door zorgverzekeraars vergoed worden vanuit de aanvullende polis.

Let op: Check de voorwaarden bij je zorgverzekering, FIKÈ is niet verantwoordelijk voor wijzigingen in vergoedingen en polisvoorwaarden.

BSC. HUIDTHERAPEUT: HENRIQUE VAN DER SCHEER

Het doel van FIKÈ is om hoogwaardige huid- en laserbehandelingen toegankelijk te maken voor iedereen. Zelf heb ik persoonlijk ervaren hoe huidproblemen het zelfvertrouwen kunnen beïnvloeden. Met FIKÈ wil ik anderen helpen om zich weer comfortabel en zelfverzekerd te voelen.

Henrique van der Scheer

Er wordt behandeld met de Clarity2 van Lutronic®! Dit is een laser met zowel een Alexandrite (755nm) als een Nd:YAG (1064nm) laser. De Clarity2 is uniek door een grote spotsize tot maarliefst 25mm, korte pulsduraties, hoge energie en geavanceerde functies zoals ingebouwde temperatuurmeting, cryo-luchtkoeling en digitale overlaptracker. De Clarity2 behandelt alle huidtypen en haardiktes, met de Alexandrite als beste keuze voor lichte huiden en de Nd:YAG voor donkere huiden. 

Totaalbehandeling:
FIKÈ IPL + FRAX

Vanaf september te boeken: IPL in combinatie met een fractionele laser, uitgevoerd met de Nordlys™ van Candela®.

Deze totaalbehandeling richt zich op het hele gelaat en de hals, zorgt voor anti-aging en helpt bij het verminderen van roodheid, pigmentatie en grove poriën/huidtextuur.

Alles in één behandeling!

Openingsacties

FIKÈ huidplan
2+1 gratis

Laserontharing pakketten
4+2 gratis​

Op alle losse behandelingen
10% korting

*Actie is geldig t/m 29 februari