Vaatlaser (Nd:YAG)

Storende vaatjes op de benen, venous lake (goedaardig bloedvatgezwel op de lip), angiomen en blauwe vaatjes onder de ogen kunnen goed behandeld worden met een Nd:YAG vaatlaser (1064nm).

Clarity2 laser

Bij FIKÈ wordt er behandeld met Clarity2 van Lutronic®. Door middel van een geavanceerd koelsysteem minimaliseert het ongemak tijdens de behandeling, terwijl de krachtige laserenergie effectief de doelgebieden bereikt.

Een Nd:YAG-laser werkt op basis van selectieve fotothermolyse. De laserstraal dringt diep door in de huid en wordt geabsorbeerd door het hemoglobine in de bloedvaten. Hierdoor ontstaat warmte die de vaatwand beschadigt en de bloedvaten doet sluiten. Tegelijkertijd wordt het omliggende weefsel gespaard, waardoor het een veilige en effectieve methode is voor vaatbehandelingen.

Yes, rokjesdag!

Egalere benen: Yes, rokjesdag!

Langdurig resultaat

Blauwe vaatjes onder de ogen kunnen zorgen voor een vermoeide blik, fillers bieden vaak niet de oplossing. Door een laserbehandeling weer een frisse blik en langdurig resultaat.

Voor iedereen

Laserbehandeling is geschikt voor alle huidskleuren

Voor de behandeling

Graag nodigen we je uit voor een vrijblijvend consult om je wensen en het verwachte resultaat te bespreken.

Voor een behandeling is het belangrijk dat je niet gebruind bent. Gebruik je spraytan? Het is belangrijk dat je dit minimaal 2 weken voor de behandeling niet meer hebt toegepast. Ten slot is het belangrijk dat we op de hoogte zijn van je medicatiegebruik.

Tijdens de behandeling

Tijdens de behandeling draag je een laserbril om je ogen te beschermen en de huid wordt gedesinfecteerd. De behandeling voelt als warme spelden prikjes. De vaten trekken direct weg tijdens de behandeling.

Na de behandeling

Na de behandeling kan de huid wat warm aanvoelen, dit is minimaal. Na 6 weken voor het gelaat en 12 weken voor het lichaam is het resultaat zichtbaar en kan er een vervolg plaatsvinden.

BSC. HUIDTHERAPEUT: HENRIQUE VAN DER SCHEER

Het doel van FIKÈ is om hoogwaardige huid- en laserbehandelingen toegankelijk te maken voor iedereen. Zelf heb ik persoonlijk ervaren hoe huidproblemen het zelfvertrouwen kunnen beïnvloeden. Met FIKÈ wil ik anderen helpen om zich weer comfortabel en zelfverzekerd te voelen.

Henrique van der Scheer

Met en zonder verwijzing kun je bij FIKÈ terecht. De huidtherapeut is een BIG-geregistreerde paramedicus en bekend bij alle zorgverzekeraars. Acnebehandelingen, laserontharing in het gezicht en camouflagetherapie kunnen door zorgverzekeraars vergoed worden vanuit de aanvullende polis.

Let op: Check de voorwaarden bij je zorgverzekering, FIKÈ is niet verantwoordelijk voor wijzigingen in vergoedingen en polisvoorwaarden.

Totaalbehandeling:
FIKÈ IPL + FRAX

Vanaf september te boeken: IPL in combinatie met een fractionele laser, uitgevoerd met de Nordlys™ van Candela®.

Deze totaalbehandeling richt zich op het hele gelaat en de hals, zorgt voor anti-aging en helpt bij het verminderen van roodheid, pigmentatie en grove poriën/huidtextuur.

Alles in één behandeling!

Openingsacties

FIKÈ huidplan
2+1 gratis

Laserontharing pakketten
4+2 gratis​

Op alle losse behandelingen
10% korting

*Actie is geldig t/m 29 februari