Totaalbehandeling:
FIKÈ IPL + FRAX

Vanaf september beschikbaar: Nordlys™ van Candela®

NIEUW: FIKÈ IPL + FRAX

Bij FIKÈ zijn we trots om vanaf september het Nordlys™ systeem van Candela® te introduceren, met nieuwe innovatieve handstukken voor zowel IPL- als fractionele laserbehandelingen. Het Nordlys™ systeem is FDA-goedgekeurd, wat de veiligheid en effectiviteit van de behandelingen benadrukt.

IPL wordt ingezet voor het behandelen van diffuse roodheid, couperose en pigmentatie. De fractionele laser is ideaal voor het verbeteren van grove poriën, huidstructuur en het tegengaan van tekenen van veroudering.

Om optimale behandelresultaten te verkrijgen lanceren we de FIKÈ IPL + FRAX behandeling als uitgebreide totaalbehandeling. Deze unieke aanpak maakt gebruik van zowel IPL als de fractionele laser in één enkele sessie. Dit betekent dat we in één behandeling een uitgebreide aanpak kunnen bieden voor het verbeteren van zowel de huidtint als de huidtextuur. Het resultaat is een egale, stralende en gladde huid.

Pre-book actie!

Plan je afspraak vóór 1 september en profiteer van deze exclusieve aanbieding! In plaats van €325 betaal je slechts €275 voor de gecombineerde IPL + FRAX behandeling.

Mis deze kans niet om je huid te egaliseren en te verbeteren met deze unieke combinatiebehandeling tegen een gereduceerd tarief!

Nu van €325,- voor €275,-!

Resultaten

De behandeling

Voor een behandeling is het belangrijk dat je niet gebruind bent. Gebruik je spraytan? Dan is het belangrijk dat je dit minimaal 2 weken voor de behandeling niet meer hebt toegepast. Ten slot is het belangrijk dat we op de hoogte zijn van je medicatiegebruik.

Tijdens de behandeling

Tijdens de behandeling draag je een laserbril om je ogen te beschermen. De huid wordt gedesinfecteerd en er wordt gel aangebracht. Je wordt behandeld met IPL en nadien met de FRAX.

De behandeling kan gevoelig zijn, dit voelt als een elastiekje dat tegen de huid aan tikt en warme prikjes. Pigmenten kleuren donker tijdens de behandeling en rode vaatjes trekken weg.

Na de behandeling

Na de behandeling kan de huid verhit en gezwollen aanvoelen. We raden aan thuis te koelen om de kans op zwelling te beperken.

Soms kan het zijn dat zwelling na een behandeling 2/3 dagen aanhoudt. Roodheid wordt in 4-6 weken na de behandeling opgeruimd door het lichaam en pigment verdwijnt vaak na 1/1,5 week.

BSC. HUIDTHERAPEUT: HENRIQUE VAN DER SCHEER

Het doel van FIKÈ is om hoogwaardige huid- en laserbehandelingen toegankelijk te maken voor iedereen. Zelf heb ik persoonlijk ervaren hoe huidproblemen het zelfvertrouwen kunnen beïnvloeden. Met FIKÈ wil ik anderen helpen om zich weer comfortabel en zelfverzekerd te voelen.

Henrique van der Scheer

De FIKÈ IPL + FRAX behandeling is een geavanceerde combinatiebehandeling die gebruikmaakt van IPL (Intense Pulsed Light) en de Frax 1940nm (fractionele laser). Deze behandeling is ontworpen om verschillende huidproblemen aan te pakken, zoals pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, zonneschade, fijne lijntjes en ongelijkmatige teint. 2 behandelingen in 1 sessie!

Totaalbehandeling:
FIKÈ IPL + FRAX

Vanaf september te boeken: IPL in combinatie met een fractionele laser, uitgevoerd met de Nordlys™ van Candela®.

Deze totaalbehandeling richt zich op het hele gelaat en de hals, zorgt voor anti-aging en helpt bij het verminderen van roodheid, pigmentatie en grove poriën/huidtextuur.

Alles in één behandeling!

Openingsacties

FIKÈ huidplan
2+1 gratis

Laserontharing pakketten
4+2 gratis​

Op alle losse behandelingen
10% korting

*Actie is geldig t/m 29 februari