Vaat/Pigment laser (IPL)

Wist je dat roodheid en pigmentatie tekenen zijn van huidveroudering? Het huidbeeld egaliseren zorgt voor een jonger uiterlijk! Bonus!

 

Roodheid en pigmentatie

Storende roodheid en/of pigmentatie in het gelaat of op het lichaam? Met de IPL van Alma™ kunnen bloedvaatjes, diffuse roodheid, couperose, spider naevi, wijnvlekken, pigment/levervlekken, sproeten en lentigo’s goed worden behandeld.

Meer zelfvertrouwen

Je zelfverzekerd voelen zonder make-up. Dat is het doel!

Egaliseren roodheid en pigmentatie

Door het egaliseren van roodheid en pigmentatie ziet je huid er egaler en rustiger uit.

Resultaat behouden

Heb je behandelingen ondergaan en ben je blij met het resultaat? Samen kijken we hoe we dit resultaat kunnen behouden.

Vrijblijvend consult

Graag nodigen we je uit voor een vrijblijvend consult om je wensen en het verwachte resultaat te bespreken.

Voor een behandeling is het belangrijk dat je niet gebruind bent. Gebruik je spraytan? Dan is het belangrijk dat je dit minimaal 2 weken voor de behandeling niet meer hebt toegepast. Ten slot is het belangrijk dat we op de hoogte zijn van je medicatiegebruik.

Tijdens de behandeling

Tijdens de behandeling draag je een laserbril om je ogen te beschermen. De huid wordt gedesinfecteerd en er wordt gel aangebracht. De gel zorgt er voor dat het licht van de IPL goed in de huid kan komen.

De behandeling kan gevoelig zijn, dit voelt als een elastiekje dat tegen de huid aan tikt. Pigmenten kleuren donker tijdens de behandeling en rode vaatjes trekken weg.

Na de behandeling

Na de behandeling kan de huid verhit en gezwollen aanvoelen. We raden aan thuis te koelen om de kans op zwelling te beperken.

Soms kan het zijn dat zwelling na een behandeling 2/3 dagen aanhoudt. Roodheid wordt in 4-6 weken na de behandeling opgeruimd door het lichaam en pigment verdwijnt vaak na 1/1,5 week. Na 4 weken kan er een vervolgbehandeling plaatsvinden.

BSC. HUIDTHERAPEUT: HENRIQUE VAN DER SCHEER

Het doel van FIKÈ is om hoogwaardige huid- en laserbehandelingen toegankelijk te maken voor iedereen. Zelf heb ik persoonlijk ervaren hoe huidproblemen het zelfvertrouwen kunnen beïnvloeden. Met FIKÈ wil ik anderen helpen om zich weer comfortabel en zelfverzekerd te voelen.

Henrique van der Scheer

IPL staat voor Intense Pulsed Light en is een niet-invasieve behandeling die gebruikmaakt van gepulseerd licht om verschillende huidproblemen aan te pakken. Het licht wordt geabsorbeerd in de huid door melanine en hemoglobine, waardoor pigmentvlekken en vaatstructuren worden verminderd. Het apparaat genereert gecontroleerde lichtflitsen die selectief doelwitten in de huid bereiken. ‘Egale’ huid wordt dus met rust gelaten.

Totaalbehandeling:
FIKÈ IPL + FRAX

Vanaf september te boeken: IPL in combinatie met een fractionele laser, uitgevoerd met de Nordlys™ van Candela®.

Deze totaalbehandeling richt zich op het hele gelaat en de hals, zorgt voor anti-aging en helpt bij het verminderen van roodheid, pigmentatie en grove poriën/huidtextuur.

Alles in één behandeling!

Openingsacties

FIKÈ huidplan
2+1 gratis

Laserontharing pakketten
4+2 gratis​

Op alle losse behandelingen
10% korting

*Actie is geldig t/m 29 februari