Huidoneffenheden verwijderen

Ben je op zoek naar een doeltreffende oplossing om van hinderlijke huidoneffenheden af te komen? FIKÈ biedt effectieve behandelingen aan om huidproblemen aan te pakken.

Huidoneffenheden

Denk aan huidskleurige bultjes (dermale naevi), fibromen, ouderdomswratten, dermatosis papulosa nigra, xantelasma of verdikte moedervlekken. Deze onregelmatigheden kunnen variëren in grootte, vorm en kleur, en hebben de neiging om op verschillende delen van het lichaam en gelaat voor te komen.

Gelukkig biedt FIKÈ effectieve behandelingen aan om deze huidproblemen aan te pakken. Bovengenoemde huidoneffenheden kunnen effectief behandeld worden met behulp van curette of coagulatie.

BSC. HUIDTHERAPEUT: HENRIQUE VAN DER SCHEER

Het doel van FIKÈ is om hoogwaardige huid- en laserbehandelingen toegankelijk te maken voor iedereen. Zelf heb ik persoonlijk ervaren hoe huidproblemen het zelfvertrouwen kunnen beïnvloeden. Met FIKÈ wil ik anderen helpen om zich weer comfortabel en zelfverzekerd te voelen.

Henrique van der Scheer

Met en zonder verwijzing kun je bij FIKÈ terecht. De huidtherapeut is een BIG-geregistreerde paramedicus en bekend bij alle zorgverzekeraars. Acnebehandelingen, laserontharing in het gezicht en camouflagetherapie kunnen door zorgverzekeraars vergoed worden vanuit de aanvullende polis.

Let op: Check de voorwaarden bij je zorgverzekering, FIKÈ is niet verantwoordelijk voor wijzigingen in vergoedingen en polisvoorwaarden.

Totaalbehandeling:
FIKÈ IPL + FRAX

Vanaf september te boeken: IPL in combinatie met een fractionele laser, uitgevoerd met de Nordlys™ van Candela®.

Deze totaalbehandeling richt zich op het hele gelaat en de hals, zorgt voor anti-aging en helpt bij het verminderen van roodheid, pigmentatie en grove poriën/huidtextuur.

Alles in één behandeling!

Openingsacties

FIKÈ huidplan
2+1 gratis

Laserontharing pakketten
4+2 gratis​

Op alle losse behandelingen
10% korting

*Actie is geldig t/m 29 februari