Fractionele laser (1940nm)

Last van grove poriën? (Acne)littekens? Of wil je graag je collageen stimuleren voor huidverjonging? Wellicht is een fractionele laserbehandeling een goede optie!

Stimuleert productie collageen & elastine

Bij FIKÈ introduceren we met trots de nieuwste innovatie op het gebied van huidbehandelingen: de 1940nm fractionele laser van het Nordlys™ systeem van Candela®. Deze geavanceerde laser is ontworpen om een breed scala aan huidproblemen effectief aan te pakken met minimale hersteltijd.

De fractionele laser maakt gebruik van geavanceerde technologie om de huid veilig en nauwkeurig te behandelen. Deze laser werkt door microscopische behandelingszones in de huid te creëren, wat het natuurlijke genezingsproces stimuleert en de aanmaak van nieuw collageen bevordert. Dit resulteert in een gladdere, stevigere en jonger uitziende huid.

Verbetering van structuur

Super behandeling ter verbetering van structuur, (acne)littekens en anti-aging.

Specifieke zones

Deze behandeling kan ook op specifieke zones worden toegepast, denk aan de bovenlip en de onder- en bovenoogleden.

Vrijblijvend consult

Graag nodigen we je uit voor een vrijblijvend consult om je wensen en het verwachtte resultaat te bespreken. Voorafgaand aan een behandeling met de fractionele laser is het belangrijk dat je bent ‘voorbereid’ met producten.

Eerste consult

Tijdens het eerste consult zullen deze, passend bij je huidwens, worden doorgenomen. Ten slot is het belangrijk dat we op de hoogte zijn van je medicatiegebruik.

Tijdens de behandeling

Tijdens de behandeling draag je een laserbril om je ogen te beschermen en de huid wordt gedesinfecteerd. De behandeling kan gevoelig zijn, dit voelt als warme speldenprikjes.

Na de behandeling

Na de behandeling wordt er een verkoelende crème aangebracht. De huid voelt erg warm aan, dit houdt aan tot 2 uur na de behandeling. Er vormen zich korstjes, de herstelperiode bedraagt 5-7 dagen.

BSC. HUIDTHERAPEUT: HENRIQUE VAN DER SCHEER

Het doel van FIKÈ is om hoogwaardige huid- en laserbehandelingen toegankelijk te maken voor iedereen. Zelf heb ik persoonlijk ervaren hoe huidproblemen het zelfvertrouwen kunnen beïnvloeden. Met FIKÈ wil ik anderen helpen om zich weer comfortabel en zelfverzekerd te voelen.

Henrique van der Scheer

Met en zonder verwijzing kun je bij FIKÈ terecht. De huidtherapeut is een BIG-geregistreerde paramedicus en bekend bij alle zorgverzekeraars. Acnebehandelingen, laserontharing in het gezicht en camouflagetherapie kunnen door zorgverzekeraars vergoed worden vanuit de aanvullende polis.

Let op: Check de voorwaarden bij je zorgverzekering, FIKÈ is niet verantwoordelijk voor wijzigingen in vergoedingen en polisvoorwaarden.

Totaalbehandeling:
FIKÈ IPL + FRAX

Vanaf september te boeken: IPL in combinatie met een fractionele laser, uitgevoerd met de Nordlys™ van Candela®.

Deze totaalbehandeling richt zich op het hele gelaat en de hals, zorgt voor anti-aging en helpt bij het verminderen van roodheid, pigmentatie en grove poriën/huidtextuur.

Alles in één behandeling!

Openingsacties

FIKÈ huidplan
2+1 gratis

Laserontharing pakketten
4+2 gratis​

Op alle losse behandelingen
10% korting

*Actie is geldig t/m 29 februari