Chemische peelings

Ben je op zoek naar een effectieve manier om je huid te vernieuwen, pigmentatie te verlichten en een frisse uitstraling te krijgen? Overweeg dan eens een TCA peeling.

Waarom een peeling?

Een TCA peeling, oftewel een trichloorazijnzuur peeling, is een populaire behandeling om de huid te vernieuwen en te verjongen. Deze peeling werkt diep in de huid en stimuleert de natuurlijke regeneratieprocessen, waardoor oude, beschadigde huidcellen worden verwijderd en plaatsmaken voor een frisse, nieuwe huid.

Bij FIKÈ bieden we 2 verschillende TCA peelings aan, de ‘Easy TCA pain control' van SkinTech en de beroemde ‘3-Step peel’ van Zein Obagi.

Verwijderen van dode huidcellen

Na een TCA peeling zul je direct merken dat je huid er frisser uitziet. De behandeling verwijdert dode huidcellen en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen, waardoor je huid een jeugdige gloed krijgt.

Langdurig resultaat

De resultaten van een TCA peeling zijn vaak langdurig. Door de diepe werking van de peeling blijft de huid verbeteren, zelfs na de behandeling. Dit maakt het een effectieve keuze voor wie op zoek is naar langdurige verjonging.

Vrijblijvend consult

Graag nodigen we je uit voor een vrijblijvend consult om je wensen en het verwachtte resultaat te bespreken. Voorafgaand aan een behandeling met TCA is het belangrijk dat je bent ‘voorbereid’ met producten.

Tijdens de behandeling

Tijdens het eerste consult zullen deze, passend bij je huidwens, worden doorgenomen. Ten slot is het belangrijk dat we op de hoogte zijn van je medicatiegebruik.

Tijdens de behandeling

Tijdens de behandeling wordt de huid gedesinfecteerd waarna vervolgens de vloeistof wordt aangebracht. Dit kan zorgen voor een branderig gevoel. Dit duurt hooguit 5 minuten. De huid kleurt wit, dit is een teken dat de bovenste huidlaag in de komende dagen gaat loslaten.

Na de behandeling

Na de behandeling wordt er een verkoelende crème aangebracht. De huid kan nog een klein beetje warm aanvoelen. Na circa 2 dagen start het vervellen, dit duurt tot 5-7 dagen.

BSC. HUIDTHERAPEUT: HENRIQUE VAN DER SCHEER

Het doel van FIKÈ is om hoogwaardige huid- en laserbehandelingen toegankelijk te maken voor iedereen. Zelf heb ik persoonlijk ervaren hoe huidproblemen het zelfvertrouwen kunnen beïnvloeden. Met FIKÈ wil ik anderen helpen om zich weer comfortabel en zelfverzekerd te voelen.

Henrique van der Scheer

Met en zonder verwijzing kun je bij FIKÈ terecht. De huidtherapeut is een BIG-geregistreerde paramedicus en bekend bij alle zorgverzekeraars. Acnebehandelingen, laserontharing in het gezicht en camouflagetherapie kunnen door zorgverzekeraars vergoed worden vanuit de aanvullende polis.

Let op: Check de voorwaarden bij je zorgverzekering, FIKÈ is niet verantwoordelijk voor wijzigingen in vergoedingen en polisvoorwaarden.

Totaalbehandeling:
FIKÈ IPL + FRAX

Vanaf september te boeken: IPL in combinatie met een fractionele laser, uitgevoerd met de Nordlys™ van Candela®.

Deze totaalbehandeling richt zich op het hele gelaat en de hals, zorgt voor anti-aging en helpt bij het verminderen van roodheid, pigmentatie en grove poriën/huidtextuur.

Alles in één behandeling!

Openingsacties

FIKÈ huidplan
2+1 gratis

Laserontharing pakketten
4+2 gratis​

Op alle losse behandelingen
10% korting

*Actie is geldig t/m 29 februari