Acnebehandeling

Heb je last van onzuiverheden? Heb je al van alles geprobeerd om de mee-eters en puistjes af te komen? Lijkt niets te helpen? Bij FIKÈ ben je aan het juiste adres.

Wat is Acne?

Bij acne is er sprake van een hormonale stimulans die zorgt voor een verhoogde talgproductie. Deze productie kan tevens gestimuleerd worden door specifieke ‘triggers’. Deze triggers kunnen verschillen per individu, het is aan te raden een eetdagboek bij te houden om zo te achterhalen welke voedingsstoffen de talgproductie beïnvloeden.

Meer zelfvertrouwen

Bij FIKÈ willen we jouw zelfvertrouwen vergroten, we’re in this together!

Effectieve producten

Door gebruik van effectieve producten voor thuis én innovatieve combinatie behandelingen in de kliniek krijg jij sneller resultaat

Langdurige huidverbetering

Samen zorgen we voor langdurige huidverbetering

Behandeling

Bij FIKÈ willen we jouw zelfvertrouwen vergroten, we’re in this together! Tijdens een intake bekijken we jouw huid en vertellen we je wat je van het traject mag verwachten. De behandeling vindt voor 50% bij jou thuis plaats (door middel van producten), en voor 50% in de kliniek (combinatie behandelingen met laser/peelings).

Vooraf aan de behandeling

Graag nodigen we je uit voor een vrijblijvend consult om je wensen en het verwachte resultaat te bespreken. Het is belangrijk dat we op de hoogte zijn van allergieën en medicijngebruik.

Tijdens de behandeling

De behandeling vindt voor 50% bij jou thuis plaats (door middel van producten), en voor 50% hier in de kliniek (combinatie behandelingen met laser/peelings). Tijdens een behandeling in de kliniek worden er verschillende technieken gecombineerd (IPL of Nd:YAG) met een peeling.

Na de behandeling

Na de behandeling kan de huid nog wat rood en warm aanvoelen, dit verdwijnt vaak binnen een uur na de behandeling. Na de behandeling kan er minerale make-up worden aangebracht, hierdoor kun jij comfortabel de kliniek verlaten. De huid kan in een week na de behandeling wat gaan vervellen.

BSC. HUIDTHERAPEUT: HENRIQUE VAN DER SCHEER

Het doel van FIKÈ is om hoogwaardige huid- en laserbehandelingen toegankelijk te maken voor iedereen. Zelf heb ik persoonlijk ervaren hoe huidproblemen het zelfvertrouwen kunnen beïnvloeden. Met FIKÈ wil ik anderen helpen om zich weer comfortabel en zelfverzekerd te voelen.

Henrique van der Scheer

Met en zonder verwijzing kun je bij FIKÈ terecht. De huidtherapeut is een BIG-geregistreerde paramedicus en bekend bij alle zorgverzekeraars. Acnebehandelingen, laserontharing in het gezicht en camouflagetherapie kunnen door zorgverzekeraars vergoed worden vanuit de aanvullende polis.

Let op: Check de voorwaarden bij je zorgverzekering, FIKÈ is niet verantwoordelijk voor wijzigingen in vergoedingen en polisvoorwaarden.

Totaalbehandeling:
FIKÈ IPL + FRAX

Vanaf september te boeken: IPL in combinatie met een fractionele laser, uitgevoerd met de Nordlys™ van Candela®.

Deze totaalbehandeling richt zich op het hele gelaat en de hals, zorgt voor anti-aging en helpt bij het verminderen van roodheid, pigmentatie en grove poriën/huidtextuur.

Alles in één behandeling!

Openingsacties

FIKÈ huidplan
2+1 gratis

Laserontharing pakketten
4+2 gratis​

Op alle losse behandelingen
10% korting

*Actie is geldig t/m 29 februari